Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → kakashi sensei

ωχ ναι δικιο εχεις εκανα λαθος,:oo: το μπερδεψα με το dawn (το remake) ντροπη μου ΑΛΛΑ εξακολουθω να το θεωρω μεγιστη πατατα :bleh: οκ cool αν και παιζει να λειψω εκτος αθηνων για μηνες btw μηπως εχεις torrent για το zombie strippers να το βαλω να κατεβαινει απο τωρα;
Aug 04 2008 00:00
Photo

kakashi sensei → Anelis

πρωτον το land of the dead ειναι του romero και γ.μαει και δερνει. δευτερον αθηνα δε μενεις?σου γραφω τα dvd στα δινω και μου δεινεις οσα αγραφα σου εγραψα.
Aug 03 2008 23:52
Photo

kakashi sensei

:canthelp:
Aug 03 2008 23:50
Photo

Anelis → kakashi sensei

καλα η τριλογια re δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ εκτος απο την 1η ταινια ασε που καμια σχεση με τα παιχνιδια! ουτε το flight of the dead μου αρεσε, αργησε πολυ να πεσει το splatter, αλλα θυμαμαι οταν αρχισε ητανε γαματο! τωρα το house of the dead ητανε πολυ ετσι κ ετσι αν κ δεν το θυμαμαι καλα το fido δεν το ξερω καν αλλα απο αυτα που μου ειπες πεθαινω να το δω!!! το land of the dead δεν μου αρεσε καθολου, (ασε που δεν το εκανε καν ο romero) ητανε too holywood για τα γουστα μου, ασε που thinking zombies?!!! fuck no!!!!!! το "τα zombie δεν ειναι χορτοφαγα" δεν θυμαμαι πως λεγεται στα αγγλικα αλλα εγω το ειχα βρει σε 2-3 videoclub κ το ειχα νοικιασει, οποτε αμα ψαξεις σιγουρα θα το βρεις! γενικα δεν ειναι καλη ταινια αλλα αν το δεις με χιουμορ και διαθεση να γελασεις (κοροίδευοντας το διοτι δεν ειναι κωμωδια) u will have a good time watching it! ασχετο αλλα αν κ δεν ητανε ζομπι ακριβως μου αρεσε πολυ η περσυνη εκδοχη του i am legend! κ εχω κατεβασει κ περιμενω πως κ πως να δω το automaton transfusion για το οποιο εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια! really??!! THANK YOU!!!!!!:wooi2: οποτε αν σε βολευει στειλε μου την ad σου να σου στειλω αδεια τα dvd or something
Aug 03 2008 23:32
Photo

kakashi sensei → Anelis

αυτο με τους αρουραιους λεγεται melbury street (πιο παρακμη και απο το zombie strippers αλλα η σκηνη με το κωλοδαχτυλο ειναι ολα τα λεφτα). μπορεις να δεις το fido.ειναι κωμωδια που οι ανθρωποι εχουν τα zombie σαν υπηρετες και ερωμενους-ερωμενες. υπαρχει η τριλογια resident evil που θα τις καταλαβεις αν εχεις παιξει τα παιχνιδια (οπως εγω). υπαρχει το flight of the dead (σαν το snakes on a plane αλλα με zombies). το house of the dead (teen thriller) η καλυτερη zombie ταινια για μενα ειναι το land of the dead του romero(περναει απιστευτα μηνυματα). το zombie strippers το εχω.αν ειναι δωσε μου μερικα dvd να το γραψω με το gintama. εγω ψαχνω το "τα zombie δεν ειναι χορτοφαγα" αλλα δε το βρισκω πουθενα.
Aug 03 2008 23:18
Photo

Anelis → kakashi sensei

καλα ουτε κ εγω γι αυτο εχω δει αμετρητες βλακειες αυτο δεν το εχω δει ακομα γτ ψαχνω να το κατεβασω λοιπον κακες beyond belief ειναι zombie honeymoon, night of the living dead 3d (το 2ο remake), staceys (νομιζω οτι λεγοταν ετσι, ειναι γιαπωνεζικη αυτη), zombi 1, zombi 2, μια που δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα εχει κατι σαν zombie στο far west στο μελλον α και το day of the dead (το remake που βγηκε φετος)δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο, πολυ μετριο, σαν το 28 weeks later αλλα με πολυ πιο χαλια ηθοποιους πιο χαμηλο budget και συγγραφεις που μαλλον βαριοντουσαν πολυ οταν εγραφαν το σεναριο α και να δεις το dead and breakfast, μιλαμε για πολυυυυ γελιο, το black sheep (zombie sheep), το dead meet (zombie cows αλλα δεν ειναι τοσο καλο), κ ενα αλλο που παλι δε θυμαμαι πως το λενε αλλα εχει ζομπι αρουραιους:hahaha: εσυ εχεις να μου προτεινεις κατι; κ να σου κανω κ αλλη μια τετριμμενη ερωτηση, ποια ειναι η all time fav zombie movie σου; εγω ειμαι μεταξυ του remake dawn of the dead, 28 days later, shawn of the dead, και το καινουργιο και υπεροχο diary of the dead :wooi2:
Aug 03 2008 22:56
Photo

kakashi sensei → Anelis

το rec το ειδα (καλα τρομερο). θα δω και το braindead. αλλα η ποιοτητα των ταινιων δε με νοιαζει (το zombie stripers με ξετρελανε). πες μου μερικες που δε θα επρεπε να δω. η ποιοτητα ειναι το τελευταιο που κοιταω οταν υπαρχουν zombies.
Aug 03 2008 22:32
Photo

Anelis → kakashi sensei

κ εγω τις εχω δει ολες εκτος απο τις παλιες του φουλτσι καλα μιλαμε εχω διβασει σχεδον ολα τα κομιξ και τα βιβλια που εχουν σχεση με ζομπι, τα επιτραπεζια, τα τραγουδια.... καλα το shawn ειναι απο τις αγαπημενες μου zomie movies χμ να κατεβασεις το rec (που σε κανα χρονο θα βγει κ το αμερικανικο remake ).κ το braindead ειχε παρα πολυ πλακα αλλα ειναι b-movie δυστυχως εχω περισσοτερες ταινιες να σου πω να μην δεις παρα να δεις α κ φυσικα, να δεις την επικη τριλογια evil dead!!!
Aug 03 2008 21:01
Photo

kakashi sensei → Anelis

τρελος και παλαβος με ζομπαδες. εχω δει ολες τις ταινιες που τελειωνουν σε "... of the dead" (ακομα και το ""shaun of the dead"). μηπως μπορεις να μου δωσεις καμια ιδεα για καμια ζομποταινια που μπορει να μην εχω δει (δεν τις εχω δει ολες).
Aug 03 2008 18:34
Photo

Anelis → kakashi sensei

καλημερες! ειδα το ποστ σου στο group splatter fans, μη μου πεις οτι εισαι κ εσυ zombie φαν;;;!!! (διοτι εγω ειμαι τρελη κ παλαβη για τα kawaiii zomib-ακια μουυυ!!! )
Aug 03 2008 14:21
Photo

Anelis → kakashi sensei

κριμα! thankies παντως, θα το τσεκαρω συντομα!
Aug 02 2008 00:31
Photo

kakashi sensei → Anelis

sorry αλλα δε ξερω απο που μπορεις να δεις online gintama. εγω παντως τα κατεβαζω μεσω torrent απο τους rumbel.
Aug 02 2008 00:13
Photo

Anelis → kakashi sensei

χαχαχαα ναι κανεις οντως καλη προωθηση αλλα 67eps ειναι πολλααααα!!! ξερεις αν παιζει να τα δω καπου online? γτ για να τα κατεβασω δεν παιζει
Aug 01 2008 23:38
Photo

kakashi sensei → Anelis

θα σου προτεινα να το δεις απο την αρχη αλλα και το 67 να δεις μονο του δε θα χασεις τιποτα απο το σεναριο. αν και νομιζω οτι μολις το δεις ετσι και αλλιως θα το ξεκινησεις (και γα.ω τις προωθησεις δε κανω?).
Aug 01 2008 23:18
Photo

Anelis → kakashi sensei

oχι καθολου ομως, φανταζομαι οτι ειναι πολυ καλο για να το λες ετσι θα καταλαβω αμα δω το 67 μονο του; τα υπολοιπα 66;
Aug 01 2008 23:03