Έχετε δύο επιλογές.
Posted 15 April 2014 - 00:08
Fate/Zero
Shingeki no Kyojin
Posted 15 April 2014 - 00:13
Aς ξεκινήσω με αυτό γιατί είναι νύχτα και βαριέμαι να βγάλω τα σεντόνια από τώρα στα άλλα.
Οι 2 επιλογές μου το κάνουν τρομερά εύκολο.
And without further delay.... The oscar(s) go to......
1) Fate/Zero
&
2) Shingeki no Kyojin
Kαι για να εξηγούμε αν και είναι περιττό. Το πρώτο μάλλον θα έβγαινε και νικητήριο από τα 2 αν είχα να επιλέξω. Φανταστικά openings με το δεύτερο να είναι epicness και εξαιρετικό πρώτο ending, aka Memoria. Ειδική αναφορά τα 2 eps που είχαν το διαφορετικό τραγούδι για τον Emiya. Πολλές ώρες κάψιμο στο youtube.
Το δεύτερο έχει τον ορισμό του opening έτσι όπως θα έπρεπε να είναι για ένα action show, σαφώς αναφέρομαι στο πρώτο op. Καλό δεύτερο και δυνατό δεύτερο ed, το πρώτο ed ήταν η χαρά του skip.
Εκτός από την μουσική να προσθέσω τα animations και graphics σε αυτά με μερικές ωραίες πινελιές όπως οι εικόνες των ηρώων στην αληθινή τους ζωής στο ένα και ο τοίχος με σκηνές από το manga στο άλλο.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 15 April 2014 - 00:18
Aρχίζει ο πόνος! Πολλά μου αρέσανε σ'αυτο το κομάτι.
Για μένα πιθανόν είναι τα Fate/zero και Tsuritama.
(Αν και μου άρεσανε αρκετά, βλέπε shingeki, valvrave(χάρη στο opening το είδα κιας ήταν ότι ήταν) chuunibyou,hyouka,gatchaman <3)
Edited by MikeoF4col4khC, 15 April 2014 - 00:42.
Posted 15 April 2014 - 00:40
Shingeki no kyojin
Watamote
Posted 15 April 2014 - 00:41
Shingeki no Kyojin
&
Jojo
Posted 15 April 2014 - 01:23
Θέλω να δώσω το κάτι της μου στο imba opening του watamote, αλλά τα shingeki, uta koi, kyousogiga & hyouka με εμποδίζουν T^T
Kyousogiga
Hyouka
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 15 April 2014 - 01:37
Shingeki no Kyojin
Gatchaman Crowds
Posted 15 April 2014 - 01:47
Fate/Zero πρώτη επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη. Και τα 2 openings τα λάτρεψα καθώς και το 2ο ending (και το 1ο ήταν καλό παρ' όλα αυτά)
Δύσκολη επιλογή για τα υπόλοιπα, Jojo πολύ καλά openings/ending, Gatchaman γαμάτο opening, SnK πολύ ωραία openings κτλ κτλ.
Θα πάω με αυτά που έλιωσα περισσότερο, οπότε Kyousogiga για 2η επιλογή, opening και ending άπειρα repeat.
Edited by Jorg, 15 April 2014 - 01:47.
*waving intensifies*
Posted 15 April 2014 - 02:01
Hyouka
Utakoi
Posted 15 April 2014 - 04:12
watamote
shingeki no kyojin
Posted 15 April 2014 - 09:23
Με βαριά καρδιά
Jojo
Shingeki no kyojin
Posted 15 April 2014 - 10:14
Η μόνη κατηγορία που θα ήθελα να μπορώ να κάνω τα 4 2.
Ας είναι όμως.
Shingeki No Kyojin
Jojo's Bizzare Adventures
Posted 15 April 2014 - 10:20
αχ με βαρια καρδια JOJO - Hyouka