φαγι για εμας τους κοιλιοδουλους θα χει ??? (λογικα θα ερθω)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Post (corona) apocalyptic meeting - Summer 2020
Posted 20 June 2020 - 15:07
Posted 20 June 2020 - 15:08
Posted 20 June 2020 - 15:16
Posted 20 June 2020 - 15:30
Την προηγούμενη φορά που πήγα σε meeting, με είχε απειλήσει ότι θα φέρει την Ιζαμπέλα. Μην την εμπιστεύεσαι.
Ιζαμπέλα;; Ποια είναι η Ιζαμπέλα;
Posted 20 June 2020 - 15:39
Καλα να περάσετε οπως κ να χει, αν δν σας προλαβω, αν κιελπιζω οτι θα χει τελιωσει το μαρτυριο αρχες ιουλιου , πόσο ακόμα πχια...
Σορρυ για το rage xD
Posted 20 June 2020 - 16:09
Αν και τους τελευταίους μηνες ζω μια παράνοια με μπολικο στρες, νεύρων και μιας παράλληλης διάστασης άγχους να πάνε να καταστραφουν τα παντα τελευταία στιγμη, ώντας επι πτυχιου με την ολη φλου κατασταση να μη βγαζουν γαμ***νες ημερομηνιες πότε σκατα παρουσιαζω ΓΜΤΧΤς ενω τελειώνει ο Ιούνιος, με λιγη τυχη αν εχω τελειώσει ως τοτε ισως καταφέρω να είμαι Αθήνα (αρκει να μην εχω σαλταρει κιολας δλδ)
Καλα να περάσετε οπως κ να χει, αν δν σας προλαβω, αν κιελπιζω οτι θα χει τελιωσει το μαρτυριο αρχες ιουλιου , πόσο ακόμα πχια...
Σορρυ για το rage xD
Άραξε ψηλέ μου, όλα θα γίνουν!
Τσακίσου κι έλα! Έχουμε και μεγάλο περίπατο πλέον!
Posted 21 June 2020 - 06:08
Θα έρθω μόνο αν έρθει ο Erudinam.
Μπορούμε να κάνουμε και έρανο για να τον πληρώσουμε μετά.
Posted 21 June 2020 - 08:37
Posted 21 June 2020 - 10:10
Δεν έχεις επιλογή, για σένα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή.
Δημοκρατικές διαδικασίες δηλαδή!
Θα έρθω μόνο αν έρθει ο Erudinam.
Μπορούμε να κάνουμε και έρανο για να τον πληρώσουμε μετά.
Τόσο πολύ καίγεσαι να τον δεις;
Posted 21 June 2020 - 10:46
ο Kamui παει να με κοροιδεψει. αλλα το μονο που κανει ειναι να με πληγωνει.
Edited by Erudinam, 21 June 2020 - 10:47.
Posted 21 June 2020 - 22:43
Το έχω ξαναπεί, με αγάπη τα λέω όλα.
Για να μην έχεις άγχος μπορείς να υποσχεθείς στον Θεό ότι δεν θα έρθεις, αλλά αν υποσυνείδητα σκεφτείς ότι ήρθες, η υπόσχεση θα έχει ούτως ή άλλως ακυρωθεί οπότε επειδή η τιμωρία θα είναι αναπόφευκτη, δε χάνεις κάτι με το να έρθεις, ακόμα και αν δεν το υποσχέθηκες, γιατί ακόμα και όταν έγινε η υπόσχεση, μπορεί ταυτόχρονα να σκεφτόσουν το αντίθετο άρα δεν αθετήθηκε.
Posted 22 June 2020 - 00:02
Το έχω ξαναπεί, με αγάπη τα λέω όλα.
Για να μην έχεις άγχος μπορείς να υποσχεθείς στον Θεό ότι δεν θα έρθεις, αλλά αν υποσυνείδητα σκεφτείς ότι ήρθες, η υπόσχεση θα έχει ούτως ή άλλως ακυρωθεί οπότε επειδή η τιμωρία θα είναι αναπόφευκτη, δε χάνεις κάτι με το να έρθεις, ακόμα και αν δεν το υποσχέθηκες, γιατί ακόμα και όταν έγινε η υπόσχεση, μπορεί ταυτόχρονα να σκεφτόσουν το αντίθετο άρα δεν αθετήθηκε.
Τώρα μπέρδεψες κι εμένα. Εκτός αν φταίει η νύστα μου -- καληνύχτα.
Also tagged with one or more of these keywords: four horsemen, the end is nigh, κορονοβιρους
.aNiMe//GR →
Κανόνες και Ανακοινώσεις →
~Welcome to Apocalyptichristmas 2020~Started by Hazuki , 24 Dec 2020 κορονοετος, κορονοβιρους φορ εβερ and 2 more... |
|