Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Claymore

• Please log in to reply
304 replies to this topic

#271 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 August 2009 - 02:32

σχεδον αποκλειεται 2η season, γτ στην ιαπωνια πατωσε (για αυτο εχουμε και το αποτομο filler end)

#272 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 August 2009 - 14:01

Πλάκα πλάκα μόνο στο forum μας το διαβάζω αυτό, σε εξωτερικές πηγές που ψάχνω δεν έχω δει καμία αναφορά για χαμηλές τηλεθεάσεις. Ίσως να μην έτυχε, έχει κανείς κάποια επίσημη πηγή ?

Από την άλλη οι πωλήσεις των DVDs στην Ιαπωνία είναι ικανοποιητικές. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τις υψηλότερες θέσεις, όμως αν μην τι άλλο τα πάνε πολύ καλύτερα από άλλες σειρές που βγάζουν sequels με το κιλό.
http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-02-08/japanese-animation-dvd-ranking-january-30-february-5
http://www.animenewsnetwork.com/news/2007-12-06/japanese-animation-dvd-ranking-november-28-december-4

Επίσης ας μην ξεχνάμε πως η FUNimation πήρε τα δικαιώματα διανομής στην Αμερική περίπου 5 μήνες μετά από το τέλος της πρώτης προβολής της σειράς. Αν δεν είχε καθόλου τηλεθέαση, δεν νομίζω η FUNimation να ρίσκαρε για τα δικαιώματα του τίτλου, ειδικά σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

E5VV38U.jpg

#273 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 12 August 2009 - 15:44

Πλάκα πλάκα μόνο στο forum μας το διαβάζω αυτό, σε εξωτερικές πηγές που ψάχνω δεν έχω δει καμία αναφορά για χαμηλές τηλεθεάσεις. Ίσως να μην έτυχε, έχει κανείς κάποια επίσημη πηγή ?

Εγώ το είχα διαβάσει στο /a/, γι' αυτό το είχα αναφέρει και εδώ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ πάντα με το πολύ υψηλό κόστος παραγωγής.
Θα ξανακοιτάξω μήπως βρω καμια επίσημη πηγή.

Από την άλλη οι πωλήσεις των DVDs στην Ιαπωνία είναι ικανοποιητικές. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τις υψηλότερες θέσεις, όμως αν μην τι άλλο τα πάνε πολύ καλύτερα από άλλες σειρές που βγάζουν sequels με το κιλό.
http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-02-08/japanese-animation-dvd-ranking-january-30-february-5
http://www.animenewsnetwork.com/news/2007-12-06/japanese-animation-dvd-ranking-november-28-december-4

Το είχα αναφέρει και παλιότερα ότι οι πωλήσεις DVD στην Ιαπωνία είχαν πάει καλά.
Στην τηλεόραση δεν είχε τα ποσοστά που περίμενε. Μάλλον λόγω σκληρού ανταγωνισμού στο συγκεκριμένο timezone το 2007.

Επίσης ας μην ξεχνάμε πως η FUNimation πήρε τα δικαιώματα διανομής στην Αμερική περίπου 5 μήνες μετά από το τέλος της πρώτης προβολής της σειράς. Αν δεν είχε καθόλου τηλεθέαση, δεν νομίζω η FUNimation να ρίσκαρε για τα δικαιώματα του τίτλου, ειδικά σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν είπαμε ότι δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ τηλεθέαση, αλλά ότι το κόστος παραγωγής για κάθε επεισόδιο ήταν υπερβολικά μεγάλο για τα ποσοστά που έπιασε. Πολύ πιθανό λοιπόν η Madhouse προκειμένου να κερδίσει από τις πωλήσεις DVD όσο πιο γρήγορα γίνεται, να έδωσε τα δικαιώματα στην FUNimation σε πιο δελεαστική τιμή. Πολλά είναι τα πιθανά σενάρια, δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί ακριβώς έγινε ό,τι έγινε.
Το manga πήγαινε καλά (και στην Ιαπωνία και έξω). Η αισθητική του anime ταίριαζε με το δυτικό κοινό. Δεν ήταν και τόσο μεγάλο το ρίσκο για την FUNi νομίζω.
Προσωπικά θα ήθελα να βγει και Blu-ray... :if:
Posted Image
Posted Image

#274 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 September 2009 - 13:18

Μακαρι να βγει 2season cuz i just love it =(

#275 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 16 September 2009 - 15:12

Μακάρι να βγεί δεύτερη season γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραίο ανιμέ!!! Αν και από το τέλος νομίζω φαίνεται καθαρά ότι δεν παίζει να υπάρξει συνέχεια ε??? =/

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#276 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 September 2009 - 20:16

Μακάρι να βγεί δεύτερη season γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραίο ανιμέ!!! Αν και από το τέλος νομίζω φαίνεται καθαρά ότι δεν παίζει να υπάρξει συνέχεια ε??? =/

Το ανιμε απο ενα σημειο και μετα καπου κοντα απο τον πολεμο στο βορρα(δεν θυμαμαι ακριβως επ)εχει διαφορετικο σεναριο απο το μανγκα το οποιο συνεχιζεται κανονικα.
Αυτο που ειδες ηταν ανιμε original αν τωρα δευσουν να κανουν δευτερη σεζον ποιος ξερει απο που θα την αρχισουν(παντως υπαρχει υλικο)η απλως μπορει αν το παρει αλλο στουντιο να το αρχισουν απο την αρχη(κατι σαν το καινουργιο FMA)οποτε ποτε δεν ξερεις,εγω παντως θα προτιμουσα το δευτερο.

#277 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 16 September 2009 - 23:51

το ανιμε τελος δεν αφηνει περι8ωρια για 2 season αλλα αμα το παρουν απο λιγο πιο πισω απο κει που χωριστικε δλδ η ιστορια και το πανε προς την ιστορια του manga τοτε 8α εχουμε πολυ ψωμι αλλα προς το παρον ανιμε καπουτ
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#278 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 17 September 2009 - 09:03

Το ανιμε απο ενα σημειο και μετα καπου κοντα απο τον πολεμο στο βορρα(δεν θυμαμαι ακριβως επ)εχει διαφορετικο σεναριο απο το μανγκα το οποιο συνεχιζεται κανονικα.
Αυτο που ειδες ηταν ανιμε original αν τωρα δευσουν να κανουν δευτερη σεζον ποιος ξερει απο που θα την αρχισουν(παντως υπαρχει υλικο)η απλως μπορει αν το παρει αλλο στουντιο να το αρχισουν απο την αρχη(κατι σαν το καινουργιο FMA)οποτε ποτε δεν ξερεις,εγω παντως θα προτιμουσα το δευτερο.

Τότε θα κοιτάξω να διαβάσω το manga γιατί πολύ θα ήθελα να μάθω τι γίνεται στην συνέχεια. Άν όμως υπάρχει περίπτωση είτε να συνεχιστεί είτε να βγεί από την αρχή από άλλο στούντιο, άνετα θα το βλεπα. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλύτερο ή και χειρότερο :P

#279 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 September 2009 - 09:47

και να βγει απο την αρχη, θα περασουν αρκετα χρονια. καλυτερη επιλογηβ ειναι το manga

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#280 Spyke88

Spyke88

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 04 May 2011 - 16:28

Ποια ειναι η πιθανοτητα να μην πηγε καλα τηλεοπτικα επειδη ειναι πολυ βιαιο? Εννοω δεν θα το δειχνανε τις ωρες υψηλης τηλεθεασης, και συν τοις αλλοις μην ξεχναμε οτι υπαρχουν πολλοι που το παρακολουθουν και online.
Ενας ανθρωπος χρειαζεται 4 πραγματα για να ζησει: Λογικη για να λυνει τα προβληματα του, τεχνη για να εκφραζει τα συναισθηματα, του αγαπη για να ειναι ευτυχισμενος και υγεια για να κανει ολα τα προηγουμενα.

Vote Kakashi for president! :kakashithumbup:

#281 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 05 May 2011 - 15:32

Ούτε εγώ πιστεύω σε 2η season...το manga αργεί να βγαίνει!!Κάθε 3μηνο και chapter που λέει ο λόγος(παίζει και να ισχύει)!!!Επομένως και απ'την αρχή αν το πιάσουνε θα περάσει πολύ καιρός όπως λέει και ο Melkor.....:nanteee:
Posted Image

#282 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 03 June 2011 - 23:18

Φοβερό έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια που έχω να δω συζήτηση για το claymore και ο κόσμος ακόμα συζητάει το ίδιο θέμα
Posted Image

#283 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 August 2011 - 00:16

Πολυ καλη σειρα η οποια αμαυρωνεται απο ορισμενα πολυ αρνητικα στοιχεια τα οποια τη ριχνουν πολυ χαμηλοτερα απ'οτι θα'πρεπε. Στα θετικα συγκαταλεγονται η πολυ καλη της ατμοσφαιρα, ορισμενοι προσεγμενοι χαρακτηρες με αντιστοιχους διαλογους, οι πολυ καλες και εξαιρετικα βιαιες σκηνες μαχες, και οι παρα πολλες απροσμενες εξελιξεις - πραγματικα σε καμια σημεια γινεται κατι και δεν ξερεις απο που σου'ρθε! Στα αρνητικα καποιες πολυ ξενερωτες εξελιξεις στις δυο τελευταιες μαχες, στις οποιες επιπροσθετα παραεγινε το κακο με τα flashbacks, και φυσικα ο σπαστικοτατος Raki.

Spoiler: Περισσοτερες λεπτομερειες για οσους το εχουν δει ή δε φοβουνται τα spoilers

Η σειρα προτεινεται ανεπιφυλακτα σε οσους αρεσουν οι σειρες εντονης δρασης ή/και βιας, ιδιως σε αυτους που προτιμουν δραματικες/"βαριες" αντι για χαρουμενες/αστειες σκηνες σε αυτες. Απλα να ειστε προετοιμασμενοι να ξενερωσετε στα τελευταια επεισοδια...
Posted Image

#284 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 23 August 2011 - 00:35

Απλα να ειστε προετοιμασμενοι να ξενερωσετε στα τελευταια επεισοδια...

Γι'αυτό το έριξα στο μάνγκα. Επίσης ο Rigardo είναι επικός!!!
Oi,Oi,Oi baka.

#285 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 04 October 2011 - 12:36

Ακόμα και μετά από τόσο καιρό, το συγκεκριμένο anime εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μου! Μάλιστα τώρα αποφάσισα να κάνω και ένα rewatch μιας και έχω γράψει την σειρά σε DVD και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους, και μου αρέσει να βλέπω έστω και ένα επεισόδιο πριν κοιμηθώ! ^_^