Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Claymore
Posted 12 August 2009 - 02:32
Posted 12 August 2009 - 14:01
Από την άλλη οι πωλήσεις των DVDs στην Ιαπωνία είναι ικανοποιητικές. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τις υψηλότερες θέσεις, όμως αν μην τι άλλο τα πάνε πολύ καλύτερα από άλλες σειρές που βγάζουν sequels με το κιλό.
http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-02-08/japanese-animation-dvd-ranking-january-30-february-5
http://www.animenewsnetwork.com/news/2007-12-06/japanese-animation-dvd-ranking-november-28-december-4
Επίσης ας μην ξεχνάμε πως η FUNimation πήρε τα δικαιώματα διανομής στην Αμερική περίπου 5 μήνες μετά από το τέλος της πρώτης προβολής της σειράς. Αν δεν είχε καθόλου τηλεθέαση, δεν νομίζω η FUNimation να ρίσκαρε για τα δικαιώματα του τίτλου, ειδικά σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.
Posted 12 August 2009 - 15:44
Πλάκα πλάκα μόνο στο forum μας το διαβάζω αυτό, σε εξωτερικές πηγές που ψάχνω δεν έχω δει καμία αναφορά για χαμηλές τηλεθεάσεις. Ίσως να μην έτυχε, έχει κανείς κάποια επίσημη πηγή ?
Εγώ το είχα διαβάσει στο /a/, γι' αυτό το είχα αναφέρει και εδώ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ πάντα με το πολύ υψηλό κόστος παραγωγής.
Θα ξανακοιτάξω μήπως βρω καμια επίσημη πηγή.
Από την άλλη οι πωλήσεις των DVDs στην Ιαπωνία είναι ικανοποιητικές. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τις υψηλότερες θέσεις, όμως αν μην τι άλλο τα πάνε πολύ καλύτερα από άλλες σειρές που βγάζουν sequels με το κιλό.
http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-02-08/japanese-animation-dvd-ranking-january-30-february-5
http://www.animenewsnetwork.com/news/2007-12-06/japanese-animation-dvd-ranking-november-28-december-4
Το είχα αναφέρει και παλιότερα ότι οι πωλήσεις DVD στην Ιαπωνία είχαν πάει καλά.
Στην τηλεόραση δεν είχε τα ποσοστά που περίμενε. Μάλλον λόγω σκληρού ανταγωνισμού στο συγκεκριμένο timezone το 2007.
Επίσης ας μην ξεχνάμε πως η FUNimation πήρε τα δικαιώματα διανομής στην Αμερική περίπου 5 μήνες μετά από το τέλος της πρώτης προβολής της σειράς. Αν δεν είχε καθόλου τηλεθέαση, δεν νομίζω η FUNimation να ρίσκαρε για τα δικαιώματα του τίτλου, ειδικά σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.
Δεν είπαμε ότι δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ τηλεθέαση, αλλά ότι το κόστος παραγωγής για κάθε επεισόδιο ήταν υπερβολικά μεγάλο για τα ποσοστά που έπιασε. Πολύ πιθανό λοιπόν η Madhouse προκειμένου να κερδίσει από τις πωλήσεις DVD όσο πιο γρήγορα γίνεται, να έδωσε τα δικαιώματα στην FUNimation σε πιο δελεαστική τιμή. Πολλά είναι τα πιθανά σενάρια, δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί ακριβώς έγινε ό,τι έγινε.
Το manga πήγαινε καλά (και στην Ιαπωνία και έξω). Η αισθητική του anime ταίριαζε με το δυτικό κοινό. Δεν ήταν και τόσο μεγάλο το ρίσκο για την FUNi νομίζω.
Προσωπικά θα ήθελα να βγει και Blu-ray...

Posted 08 September 2009 - 13:18
Posted 16 September 2009 - 15:12
"Yes, that was a banana. No one expects the banana."
Posted 16 September 2009 - 20:16
Το ανιμε απο ενα σημειο και μετα καπου κοντα απο τον πολεμο στο βορρα(δεν θυμαμαι ακριβως επ)εχει διαφορετικο σεναριο απο το μανγκα το οποιο συνεχιζεται κανονικα.Μακάρι να βγεί δεύτερη season γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραίο ανιμέ!!! Αν και από το τέλος νομίζω φαίνεται καθαρά ότι δεν παίζει να υπάρξει συνέχεια ε??? =/
Αυτο που ειδες ηταν ανιμε original αν τωρα δευσουν να κανουν δευτερη σεζον ποιος ξερει απο που θα την αρχισουν(παντως υπαρχει υλικο)η απλως μπορει αν το παρει αλλο στουντιο να το αρχισουν απο την αρχη(κατι σαν το καινουργιο FMA)οποτε ποτε δεν ξερεις,εγω παντως θα προτιμουσα το δευτερο.
Posted 16 September 2009 - 23:51
Kiseki wa kanau hazu!!!
Posted 17 September 2009 - 09:03
Τότε θα κοιτάξω να διαβάσω το manga γιατί πολύ θα ήθελα να μάθω τι γίνεται στην συνέχεια. Άν όμως υπάρχει περίπτωση είτε να συνεχιστεί είτε να βγεί από την αρχή από άλλο στούντιο, άνετα θα το βλεπα. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλύτερο ή και χειρότεροΤο ανιμε απο ενα σημειο και μετα καπου κοντα απο τον πολεμο στο βορρα(δεν θυμαμαι ακριβως επ)εχει διαφορετικο σεναριο απο το μανγκα το οποιο συνεχιζεται κανονικα.
Αυτο που ειδες ηταν ανιμε original αν τωρα δευσουν να κανουν δευτερη σεζον ποιος ξερει απο που θα την αρχισουν(παντως υπαρχει υλικο)η απλως μπορει αν το παρει αλλο στουντιο να το αρχισουν απο την αρχη(κατι σαν το καινουργιο FMA)οποτε ποτε δεν ξερεις,εγω παντως θα προτιμουσα το δευτερο.

Posted 17 September 2009 - 09:47
Posted 04 May 2011 - 16:28
Vote Kakashi for president!

Posted 05 May 2011 - 15:32

Posted 03 June 2011 - 23:18

Posted 23 August 2011 - 00:16
Η σειρα προτεινεται ανεπιφυλακτα σε οσους αρεσουν οι σειρες εντονης δρασης ή/και βιας, ιδιως σε αυτους που προτιμουν δραματικες/"βαριες" αντι για χαρουμενες/αστειες σκηνες σε αυτες. Απλα να ειστε προετοιμασμενοι να ξενερωσετε στα τελευταια επεισοδια...

Posted 23 August 2011 - 00:35
Απλα να ειστε προετοιμασμενοι να ξενερωσετε στα τελευταια επεισοδια...
Γι'αυτό το έριξα στο μάνγκα. Επίσης ο Rigardo είναι επικός!!!
Posted 04 October 2011 - 12:36