Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Hunter x Hunter [1999 TV Series / OVA]
Posted 04 May 2008 - 21:24
αλλα να συγκρινεις το Ναρουτο με το dragonball??lol καμια σχεση οι μαχες μεταξυ τους
Πιο πολυ με one piece και bleach μοιαζει το dragonball εκει πετανε lazer απο ta χερια τους:D
Posted 04 May 2008 - 21:56
Απο τακτικη και μαχες πραγματικα το HxH ειναι κορυφη
αλλα να συγκρινεις το Ναρουτο με το dragonball??lol καμια σχεση οι μαχες μεταξυ τους
Πιο πολυ με one piece και bleach μοιαζει το dragonball εκει πετανε lazer απο ta χερια τους:D
καλα 'νταξει , για μενα το ναρουτο ειναι ενα dragonball με καλυτερο σεναριο και με τακτικη στις μαχες (αλλα οχι και σε ολες!!!Οι πρωτες ειχαν κυριως) τιποτα παραπανω...μην κοιτας μονο το dragonball z που οι μαχες ειναι ποιο ''ωμες'' .
Στο τελος του πρωτου και στην αρχη του z ειχαν τακτικες...απλες αλλα υπηρχαν.
BTW
ΜΩΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ MANGA ΤΟΥ ΗΧΗ..........:oo:
Hunter X Hunter 185 page 02 | One Manga
ΤΙ ΑΙΣΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?????????????????????
ΟΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ...ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ANIME!
Posted 04 May 2008 - 22:09
Hunter X Hunter 185 page 02 | One Manga
Μιλάς αυτή τη στιγμή για τον πατέρα όλων των shonen που υπάρχουν αυτή τη στιγμή(dragonball ο παππούς)
Μπορεί το art να μην είναι κάτι το τρομερό αλλά μην ξεχνάμε και το ότι πρόκειται για manga του '97.
Και ναι είναι ένα πολύ καλό shonen όσο κι αν δε σου γεμίζει το μάτι. Το manga btw ακόμα ongoing είναι
Posted 04 May 2008 - 22:10
Καλα εχει καποια chapters τα οποια βγηκαν εντελως σπαρτιατικα.
Αnyway, ευτυχως που το ξαναεπιασε γερα το manga o Togashi
(ειχε σταματησε σχεδον για 2 χρονια).
Y. οσους τους αρεσε το ανιμε μπορουν να συνεχισουν στο μανγκα
http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3294-hunter-x-hunter.html
Posted 04 May 2008 - 22:20
Mην με τρελενεις τωρα...εχω δει και manga του dragonball και ειναι μια χαρα!!Μιλάς αυτή τη στιγμή για τον πατέρα όλων των shonen που υπάρχουν αυτή τη στιγμή(dragonball ο παππούς)
και το one piece manga ξεκινησε την ιδια χρονια...1997 ητανε οχι 1960 !(μην το ψαχνεις δεν διαβαζεται με την καμια...)
ΑΠλα ηθελα να τα διαβασω να δω τι γινεται μετα...αλλα απο οτι φαινεται θα κανω υπομονη για την 4ova! Mακαρι να βγει καποτε...
Posted 05 May 2008 - 19:55
Eίμαι στο 13 volume.Το πάω αρκετά αργά λόγω διαβασμάτων κλπ αλλά το απολαμβάνω δεόντως.
Α και ξεκίνησε το 1998.
Posted 15 May 2008 - 00:02
Posted 15 May 2008 - 01:40
TO manga εχει καλυτερο σχεδιο στα πιο μετα chapters .μαλλον δε μπορουσε να το κανει καλυτερο λογο της αρρωστιας που εχει ο μανγκακα
Συμφωνω με τον Zabimaru. Τωρα μακαρι ο ανθρωπος να ξεπερασει μια και καλη το προβλημα υγειας του γιατι αυτο επιρρεαζει τοσο την ποιοτητα οσο και την ποσοτητα του manga.
H ευχη ειναι το HxH να καταφερει να αποκτησει ενα τελος που να ικανοποιει ολους τους fan και να μην μεινει unfinished.
Posted 09 June 2008 - 18:43
Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η τετράδα και ο Hisoka (πρωτοτυπία ε; )
Αυτή την στιγμή έχω μείνει μ@κ@κ@$ με την αποκαρδιοτική κινηση του Killua.
Πραγματικά :nod:
Posted 09 June 2008 - 18:49
Posted 10 June 2008 - 12:03
Ειχα δει την πρωτη μαχη και μου αρεσε πολυ , πολυ ναρουτο μου φανηκε και για αυτο δεν το συνεχισα παρα τα θετικα που αποκομισα .
μολις εμαθα πως αυτο ειναι πρωτοτυπο, οσον αφορα τις μαχες και οχι το ναρουτο , ετσι ...καλωσηρθα .ερωτησεις .
Ποσα επισοδεια ειναι ;
εχει τελειωσει ή συνεχιζεται ;
αντικειμενικα που συγκαταλεγεται ;
ευχαριστω !
Posted 10 June 2008 - 12:05
παιδια , λεω να αρχισω και αυτο το σουνεν .
Ειχα δει την πρωτη μαχη και μου αρεσε πολυ , πολυ ναρουτο μου φανηκε και για αυτο δεν το συνεχισα παρα τα θετικα που αποκομισα .
μολις εμαθα πως αυτο ειναι πρωτοτυπο, οσον αφορα τις μαχες και οχι το ναρουτο , ετσι ...καλωσηρθα .ερωτησεις .
Ποσα επισοδεια ειναι ;
εχει τελειωσει ή συνεχιζεται ;
αντικειμενικα που συγκαταλεγεται ;
ευχαριστω !
92 επεισοδια εχει τελειωσει το ανιμε το μανγκα ομως ειναι Ongoing ακομα.Θεωρειται ενα απο τα καλυτερα shounen ever(δες βαθμολογια στο anidb πχ να δεις)Αυταα
PS:Μου μενει να κατεβασω και το "greed island ova final" και το αρχιζω
Posted 10 June 2008 - 12:09
Το ανιμε ομως γιατι δεν το συνεχιζουν ?
αφησαν την πλοκη στη μεση ?
Posted 10 June 2008 - 12:10
Κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο shounen που εχω δει. (και εχω δει σχεδον τα παντα). Μετα τη σειρα βγηκαν και 3 OVAs που συνεχιζουν την ιστορια και υστερα ξεκινας το manga....(το οποιο ομως συχνα σταματαει ωστε ο Togashi να μπορεσει να σχεδιασει τα επομενα κεφαλαια λογου του προβληματος υγειας που αντιμετωπιζει.
Posted 10 June 2008 - 14:33
κατι παραπανω απο σουνεν , εμπνεει πολυ ζωντανα αισθηματα ,και εχει πολυ βαθος .
δεν ξερω αν ειναι παλιο , αλλα το σχεδιο μου κανει την εντυπωση του '80 .