Κοίτα, με εξαίρεση το πρώτο MGS τα υπόλοιπα δεν τα έχω παίξει. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. Οκ μπορεί να είχε καλές προθέσεις αλλά ρε φίλε η υπόθεση την έβγαζε από τον πισινό του καθώς φτιάχνανε το παιχνίδι.
Μάλλον αυτό με χαλάει περισσότερο και λιγότερο η αστερόεσα απλά δεν ξέρω όταν την βλέπω με ανάβουν τα γλομπάκια.
Χιουμοριστικό, ναι είναι, σπάει λίγο την μουντίλα και οκ ναι είναι και λίγο uplifting με τα μόνο καλά λόγια που σε λούζουν οι preppers αλλά από την άλλη αυτό είναι κάτι που μου φαίνεται τελείως υποκριτικό.
Μουσική, κάποια κομμάτια ήταν καλά, ταιριάζανε με το κλίμα. Αν είναι του γούστου μου, όχι! Πολύ κλαψόμν χωρίς λόγο.
Μου άρεσε που παίζανε σε κάποιες στιγμές ηρεμίας, αυτό ήταν καλό κολπέτο, τσίμπησα με την 1η φόρα και κάθε επόμενη με ξάφνιαζε με θετικό τρόπο.
Ε τώρα για τα bonus, ναι καλό gimmick αλλά δεν άκουσα ποτέ κανέναν να φωνάζει ώστε να πατήσω κι εγώ να του φωνάξω πίσω.
Από την άλλη, αυτό το είδος συνεργατικού gameplay ήταν που μου άρεσε πάρα πολύ στο παιχνίδι.
Ειδικά στα βουνά π.χ. πήγαινε ένα ντουγάνι και έστεινε ένα μόνο του τελεφερικ προς τα εκεί που ήθελα να πάω, φόρτωνα ppcv2 έστεινα το πρώτο να με πάει μέχρι το μοναχό και μετά έστεινα όλη την διαδρομή μέχρι εκεί που ήθελα να πάω.
Αν στο ενδιάμεσο έβρισκα κανένα άλλο του πάταγα του παιχταρά κανά like. 20 με 30 ώρες έριξα μόνο στα βουνά να γεμίζω τις κορυφές με τελεφερικ!
ΡΕ ΜΠΡΟ ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΦΛΑΤ!
Νταξ θα το βρω αλλά οκ είναι παράλογη η τρίτη αποστολή, φοβάμαι οι υπόλοιπες θα είναι πολύ χειρότερες.