Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ FORUM
Posted 05 April 2006 - 09:44
Ευχαριστουμε εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια μας προσφερθει :wink:
Posted 08 April 2006 - 11:11
ειναι παγαποντης
πλακιτσα
anw
κ γω απο καλαμαρια ειμαι κ ειμαι ηδη moderator σε ενα αρκετα μεγαλο κ ενεργο φορουμ
οταν θες γνωσει phpbb τι εννοεις; την γλωσσα δεν την ξερω, αλλα τοσο καιρο ως moderator δε μου εχει χρειαστει. αμα δεν εννοεις την γλωσσα, αλλα απλα να ειμαι moderator σε phpbb περιβαλλον, μπορω να βοηθησω, μιας κ το φορουμ στο οποιο ειμαι ειναι κ αυτο σε phpbb περιβαλλον. το forum δε το λεω δημοσια για να μην κανω διαφημιση, αλλα μπορω να σου το στειλω με pm.
Posted 10 April 2006 - 08:07
Posted 10 April 2006 - 19:49
Gia na ta kanei afta prepei na einai kai mod oste na elenxei tin katastasi ,na vlepei amesa ti simvainei kai na eksetazei se kathe stigmi oles tis parametrous.
Ama ksereis na doulevei phpbb tha gineis kai mod.To problima den einai na ginei kapoios mod alla na boithiseis stin sintirisi/anabathmisi tou forum.
P.S.Nomizo oti o xhate thelei ena atomo oste na diamorfosei tin eikona tou forum kai oxi na epivlepei tis alisides opote kai na min eisai mod mporeis na to kaneis auto. :idea:
Posted 10 April 2006 - 22:57
Δεν ψαχνω moderator, διαχειριστη του τεχνικου τμηματος ψαχνω, για να κανει βελτιωσεις και καποιες αλλαγες. Δηλδη να επεμβαινει στον κωδικα.
δε μπορω να βοηθησω τοτε
Posted 12 April 2006 - 14:55
Posted 13 April 2006 - 08:12
Σου ευχομαστε ολοι καλη δουλεια Boy :wink:
Posted 13 April 2006 - 12:53
Posted 26 April 2006 - 22:39
Vegito the supreme power
tora exo kai blog sxetiko me dragonball... opoios endiaferatai as paei EDO