Νομίζω έχει να κάνει με το βιντεο που ενσωμάτωσες. Για δοκίμασε να το βγάλεις, λογικά θα κάνει σωστή στοίχιση.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τεχνικά προβλήματα..
Posted 08 February 2015 - 17:50
Posted 04 March 2015 - 22:04
Θα ήθελα μια εξήγηση/βοήθεια γιατί δεν μπορώ να κάνω upload μια φωτογραφία για avatar. Κάθε φορά που προσπάθώ να το κάνω μου βγάζει το μήνυμα "failed to set a new photo". Επίσης δεν μπορώ να κάνω upload μέσω url. Το μέγεθος της φωτό είναι εντάξει, προσπάθησα μάλιστα να κάνω upload το avatar που είχα πριν λίγες μέρες και πάλι βγάζει το ίδιο μήνυμα. Any help?
Posted 04 March 2015 - 23:15
Ο τεχνικός μας ενημερώθηκε, θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε άμεσα.
Posted 06 March 2015 - 17:08
Problem solved.
Posted 16 August 2017 - 15:11
Παιδιά, συγνώμη για την ενόχληση, αλλά κάτι συμβαίνει με τα κουμπιά Quote, YouTube και λινκ. Στο quote δεν εμφανίζει το κείμενο που κάνεις quote, στο yutube χάνεται και δεν εμφανίζει τίποτε και στο λινκ απλώς δε λειτουργεί και μένει πάνω στην οθόνη το παράθυρο διαλόγου.
Edited by hgatakoskylos, 16 August 2017 - 15:11.
Posted 16 August 2017 - 16:33
Παιδιά, συγνώμη για την ενόχληση, αλλά κάτι συμβαίνει με τα κουμπιά Quote, YouTube και λινκ. Στο quote δεν εμφανίζει το κείμενο που κάνεις quote, στο yutube χάνεται και δεν εμφανίζει τίποτε και στο λινκ απλώς δε λειτουργεί και μένει πάνω στην οθόνη το παράθυρο διαλόγου.Mia
Μια χαρά δουλεύει το quote.
Και το youtube
Δοκίμασε να καθαρίσεις την cache και cookies του browser. Προσπάθησε να μπεις από άλλον browser.
Edited by Hazuki, 16 August 2017 - 16:34.
Posted 16 August 2017 - 19:02
Μήπως είναι κανένα περίεργο forum theme που χρησιμοποιεί που προκαλεί τα bugs.
Posted 16 August 2017 - 21:30
Mε το γιουτουμπ υπάρχει ένα θέμα άμα βάλεις μαζί με το Λινκ και τίτλο πολλές φορές μπλοκάρει και δεν αναγνωρίζει το λινκ...αν κιαυτό το χα παρατηρίσει πριν αρκετό καιρό δεν ξέρω αν φτιάχτηκε..
μηπως έκανε κάτι τέτοιο...αλλά με τα quotes πάλι δεν υπάρχει κάποιο θέμα...
Edited by GhostPrince, 16 August 2017 - 21:31.
Posted 17 August 2017 - 22:30
Είχα αγοράσει Karspersky για αντιβάιρους και έληξε. Μου γράφει να εισάγω κωδικό ανανέωσης. Θυμάμαι μαζί με την αγορά του είχα πάρει και ένα χαρτί, το οποίο έχω χάσει.
Υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται εκεί ο κωδικός επανεργοποίησης?
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 17 August 2017 - 22:38
Το ότι έχει λήξει σημαίνει πως και τον ίδιο κωδικό να βάλεις πάλι το ίδιο είναι, στην ουσία σου ζητάει να το ξαναγοράσεις. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους αν θες να κάνεις ανανέωση.
Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις το δωρεάν avira, κάνει την δουλειά μια χαρά.
Τέλος αυτό το θέμα αφορά τεχνικά προβλήματα σχετικά με το forum. Αν έχεις θέμα με το pc έχουν ολόκληρο forum, κάτω κάτω στο γενικό!
Posted 20 August 2017 - 20:20
γενικα τα antivirus το κανουν αυτο, ειδικα αν ειναι τιποτε περιεργα σαν norton που σου μπλοκαρουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακομα κι αν τελικα ειναι εντελως ακινδυνα...
Η δευτερη σου λυση την οποια θα προτεινα αλλα δεν νομιζω να λυσει τιποτα, ειναι να διαγραψεις τα cache και τα cookies του browser που χρησιμοποιεις, αυτο γινεται συνηθως οταν πας να διαγραψεις το ιστορικο και σε ρωταει "Τι αλλο θες να διαγραψεις".
Posted 18 October 2018 - 21:29
To search παντα μου βγαζει το αποτελεσμα που ψαχνω τελευταιο στη 1η σελιδa
Posted 19 October 2018 - 08:40
black hole
supernatural
league of legends