Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Asian HORROR movies!
Posted 05 March 2011 - 18:49
Ομολογώ ότι και οι δύο είναι πολύ αξιόλογες ταινίες. Δεν συνηθίζω να βλέπω θρίλερ αλλά η πρώτη ταινία μου άρεσε πολύ, γιατί ενώ είχε το λίγο παραπάνω υπερφυσικό στοιχείο, που συνήθως με ενοχλέι, κατάφερε να το ταιριάξει όμορφα στην ταινία, αλλά και η πλοκή και η σκηνοθεσία ήταν εξαίσιες.
Very good movie.
Η δεύτερη ταινία πάλι, με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Διμαντάκι ήταν. Εξαιρετική πλοκή και πολύ πρωτότυπη μάλιστα και πολύ ωραία η μάνα. Απίστευτη ταινία.
Posted 08 March 2011 - 03:06
Οντως εξαιρετικες και οι 2.
Btw, ξερουμε αν εχουν βγει subs για το Gothic & Lolita Psycho?
Posted 28 March 2011 - 20:35
Director : Hideo Nakata
Cast : Tatsuya Fujiwara, Haruka Ayase, Satomi Ishihara, Tsuyoshi Abe, Aya Hirayama, Masanori Ishii, Takuro Ohno, Shinji Takeda, Nagisa Katahira, Kinya Kitaoji, Yuki furukawa, Yuki Himura, Daisuke Kikuta
Plot/Synopsis
Ten people gather together at a complex named “Ankikan” after hearing of a short term job paying 112,000 Yen ($1,236 USD) per hour. The ten people are informed that they will be monitored 24 hours a day for 7 days straight in a psychological experiment. They are then sent to individual rooms with a different weapon located in each room. Once they are locked in they learn the rules of the psychological experiment.
1.) Each person must return to their room by 10 PM.
2.) At the end of 7 days or when there are only two surviving members left alive the experiment will end. The next day a person is found shot to death. Now, what looked like a dream job will turn into a nightmare ...
----------------
Λέω να το δω σήμερα, οπότε αν είναι μάπα το καρπούζι, θα επανέλθω με νέο σχόλιο ^_^
Μέχρι στιγμής μου κάνει μεταξύ Liar Game + Battle Royale οπότε το ψήνω τρελά!
myDramaList | Lolli(k)pop FB Group
Posted 29 March 2011 - 12:51
Posted 30 March 2011 - 11:34
Σίγουρα πάντως δεν ήταν τρόμου και δυστυχώς δεν είχε αυτό το mindf**k που είχε πχ η σειρά/ταινία Liar Game (sorry για την έκφραση) και σε έκανε να κολλάς.
All in all, έχω δει και χειρότερες
Posted 02 April 2011 - 10:08
ΥΓ. Το Kokuhaku ηταν οντως πολυ ωραια ταινια, σιγουρα οχι τρομου ομως.
ΥΓ2. Ποτε θα βγει το Cold Fish;
Posted 04 April 2011 - 16:18
Posted 04 April 2011 - 17:12
Ωραια ταινια ειναι, παρολαυτα δε πιστευω πως καθε ταινια που εχει μπολικη βια-αιμα (slashers/splatters/gore) ειναι (και) horror απαραιτητως. Η συγκεκριμενη ειναι Crime Drama.Εμένα μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ το " I Saw the Devil "
Πηρε το ματι μου το νεο "The Incite Mill" του Hideo Nakata (Ringu, Dark Water). Για να δουμε...
Posted 06 April 2011 - 16:16
http://sinkazama.wordpress.com/category/%CE%B9%CE%B1%CF%80%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%83/exte-hair-extensions/
Posted 07 April 2011 - 16:48
Απο τους τρομερα σοκαριστικους, αντισυμβατικους και αρρωστημενα ευρηματικους δημιουργους, στο στοιχειο μου δηλαδη.
Update: Ειδα το Incite Mille του Nakata. Στην αρχη φαινοταν πολλα υποσχομενο αλλα τελικα δεν ξεφυγε απο τη μετριοτητα, κριμα. Μενουν λιγες ακομα να δω, μα μου φαινεται πως αυτος ο σκηνοθετης, παροτι αρκετα παραγωγικος, εχει απο το 2002 να φτιαξει μια καλη ταινια. Ολες ειναι καλογυρισμενες (απο θεμα κινηματογραφισης) αλλα με μετριοτατες ερμηνειες και παρομοιου επιπεδου σεναριο.
Posted 10 April 2011 - 22:48
για το A Tale of two Sisters έγραψα πίσω.
το Kokuhaku άν και φάνηκε καλό κι αξιόλογο, κάπου στη μέση μέχρι το τέλος αρχίζει να μπερδεύει και τελικά χάνεται το νόημα.
το The Incite Mill δε το έχω δεί ακόμα, θα έπρεπε ?
το Deathtube έπρεπε να είναι λιγάκι πιο "γυαλισμένο" και σε άλλο περιβάλλον.
το I Saw the Devil ήταν καλογυρισμένο, αλλά όπως έγραψα και στο παρελθόν απ'τη δεύτερη φορά και μετά καταντά προβλέψιμο. είχε ωραίο τέλος όμως!
το Exte είναι απ'τις αγαπημένες μου ταινίες, πολύ πρωτότυπη ιδέα. υπάρχει βέβαια και το The Wig από Κορέα με ας πούμε παρόμοιο περιέχομενο, δε το κάνει όμως τόσο εντυπωσιακά όσο το Exte!
Posted 10 April 2011 - 23:23
Καπου εδω σταματησα να διαβαζω...The Incite Mill ( Inshite miru: 7 kakan no desu gemu)
Youtube Video
Director : Hideo Nakata
Cast : Tatsuya Fujiwara,
Posted 11 April 2011 - 20:21
το The Incite Mill δε το έχω δεί ακόμα, θα έπρεπε ?
Well.. αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις τότε ΟΚ, περνάει η ώρα. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν τίποτα το συγκλονιστικό και κάποια πράγματα κάνανε μπαμ ευθύς εξαρχής. Σίγουρα πάντως δεν είναι τρόμου ^_^
Posted 04 May 2011 - 16:49
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακολούθησα το Cure(γνωστό και ως Kyua). Μια ταινία του 1997 σε σκηνοθεσία του Kiyoshi Kurosawa.
Μια σειρά φόνων με θύτες απλούς καθημερινούς ανθρώπους. Όλοι τους συλλαμβάνονται μα τα κίνητρά τους παραμένουν ανεξιχνίαστα. Ο αστυνόμος Τακάμπε αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Το μόνο κοινό στοιχείο που υπάρχει ανάμεσα στα εγκλήματα, είναι ένα Χ που χαράζεται πάνω στα πτώματα.
Στη συνέχεια της ταινίας η κατάσταση περιπλέκεται και το μυστήριο κορυφώνεται. Είναι μια ταινία τρόμου που δεν στηρίζεται στα ξαφνιάσματα του θεατή και την αναίτια κ' υπερβολική βία. Φροντίζει να χτίσει μια βαριά ατμόσφαιρα σιγά σιγά απορροφώντας τον θεατή και δημιουργώντας συναισθήματα άγχους και πίεσης.
Δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή καθ' όλη τη διάρκεια των εκατόν δέκα περίπου λεπτών της ταινίας. Οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές, καμία σχέση με ορισμένα j doramas.
Cure trailer(ενδέχεται να περιλαμβάνει spoilers)
Edited by Nikos1451, 13 May 2011 - 23:35.
Posted 18 June 2011 - 11:57
Director: Sung-Hong Kim
Stars:Ja-Hyeon Chu, Min-hee Ha and Gi-ho Heo.
Synopsis: Hyeon-jeong's sister is missing and she fears for the worst. Via her sister's cellphone, Hyeon-jeong learns that her sister stayed in a countryside vaillage. She goes to the village to find her sister and stops at the local police station for help. Because of the little evidence she has, the police refuse to offer help.
Hyeong-jeong then finds a witness who thinks she saw her missing sister near the home of an elderly man Pan-kon. When Hyeong-jeong eventually arrives at the elderly man's home, her worst nightmares are to begin.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=L2oj3Wz1_jE[/YOUTUBE]
Edited by tribeklis, 18 June 2011 - 14:21.