Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Asian HORROR movies!

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#106 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 March 2011 - 18:49

Πριν λίγες μέρες είδα το A Tale of two Sisters and Kokuhaku(Confessions).

Ομολογώ ότι και οι δύο είναι πολύ αξιόλογες ταινίες. Δεν συνηθίζω να βλέπω θρίλερ αλλά η πρώτη ταινία μου άρεσε πολύ, γιατί ενώ είχε το λίγο παραπάνω υπερφυσικό στοιχείο, που συνήθως με ενοχλέι, κατάφερε να το ταιριάξει όμορφα στην ταινία, αλλά και η πλοκή και η σκηνοθεσία ήταν εξαίσιες.

Very good movie.

Η δεύτερη ταινία πάλι, με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Διμαντάκι ήταν. Εξαιρετική πλοκή και πολύ πρωτότυπη μάλιστα και πολύ ωραία η μάνα. Απίστευτη ταινία.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#107 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 08 March 2011 - 03:06

^
Οντως εξαιρετικες και οι 2.

Btw, ξερουμε αν εχουν βγει subs για το Gothic & Lolita Psycho?
Posted Image

#108 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 28 March 2011 - 20:35

The Incite Mill ( Inshite miru: 7 kakan no desu gemu)

Posted Image

Youtube Video

Director : Hideo Nakata
Cast : Tatsuya Fujiwara, Haruka Ayase, Satomi Ishihara, Tsuyoshi Abe, Aya Hirayama, Masanori Ishii, Takuro Ohno, Shinji Takeda, Nagisa Katahira, Kinya Kitaoji, Yuki furukawa, Yuki Himura, Daisuke Kikuta

Plot/Synopsis

Ten people gather together at a complex named “Ankikan” after hearing of a short term job paying 112,000 Yen ($1,236 USD) per hour. The ten people are informed that they will be monitored 24 hours a day for 7 days straight in a psychological experiment. They are then sent to individual rooms with a different weapon located in each room. Once they are locked in they learn the rules of the psychological experiment.
1.) Each person must return to their room by 10 PM.
2.) At the end of 7 days or when there are only two surviving members left alive the experiment will end. The next day a person is found shot to death. Now, what looked like a dream job will turn into a nightmare ...

----------------
Λέω να το δω σήμερα, οπότε αν είναι μάπα το καρπούζι, θα επανέλθω με νέο σχόλιο ^_^
Μέχρι στιγμής μου κάνει μεταξύ Liar Game + Battle Royale οπότε το ψήνω τρελά!

#109 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 March 2011 - 12:51

Μέτρια ταινία, αποτυγχάνει εντελώς στο τομέα του μυστηρίου.
Spoiler:

#110 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 30 March 2011 - 11:34

Ναι δεν ήταν και κανένα αριστούργημα και όντως κάποια πράγματα έκαναν μπαμ απο την αρχή αλλά βλέπεται σε γενικές γραμμές.
Σίγουρα πάντως δεν ήταν τρόμου και δυστυχώς δεν είχε αυτό το mindf**k που είχε πχ η σειρά/ταινία Liar Game (sorry για την έκφραση) και σε έκανε να κολλάς.
All in all, έχω δει και χειρότερες :P

#111 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 02 April 2011 - 10:08

Κανενα προσφατο καλο j-horror εχετε δει; Διαφορα νεα πραγματα παρατηρω αλλα τιποτα ανω του μετριου. Ειδα το Death Tube, αλλα αυτο ειναι παει σε αλλη κατηγορια, αφου μιλαω για καλα κανονικα horror και οχι horror για να δεις και να γελασεις..

ΥΓ. Το Kokuhaku ηταν οντως πολυ ωραια ταινια, σιγουρα οχι τρομου ομως.

ΥΓ2. Ποτε θα βγει το Cold Fish;:despair:

#112 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 April 2011 - 16:18

Εμένα μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ το " I Saw the Devil " ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#113 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 04 April 2011 - 17:12

Εμένα μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ το " I Saw the Devil " ;)

Ωραια ταινια ειναι, παρολαυτα δε πιστευω πως καθε ταινια που εχει μπολικη βια-αιμα (slashers/splatters/gore) ειναι (και) horror απαραιτητως. Η συγκεκριμενη ειναι Crime Drama.

Πηρε το ματι μου το νεο "The Incite Mill" του Hideo Nakata (Ringu, Dark Water). Για να δουμε...

#114 sinkazama82

sinkazama82

Anime Newbie

• Members
  • 109 posts

Posted 06 April 2011 - 16:16

O Sion Sono πήρε τα hair extensions και έφτιαξε μια ταινία τρόμου, καταφέρνοντας μάλιστα να μην είναι γελοία( τουλάχιστον όχι σε μεγάλο βαθμό). Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ:
http://sinkazama.wordpress.com/category/%CE%B9%CE%B1%CF%80%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%83/exte-hair-extensions/

#115 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 07 April 2011 - 16:48

Το ποσο τον λατρευω αυτον τον τυπο δε λεγεται! Φαινεται και απο το avatar..:love:
Απο τους τρομερα σοκαριστικους, αντισυμβατικους και αρρωστημενα ευρηματικους δημιουργους, στο στοιχειο μου δηλαδη.

Update: Ειδα το Incite Mille του Nakata. Στην αρχη φαινοταν πολλα υποσχομενο αλλα τελικα δεν ξεφυγε απο τη μετριοτητα, κριμα. Μενουν λιγες ακομα να δω, μα μου φαινεται πως αυτος ο σκηνοθετης, παροτι αρκετα παραγωγικος, εχει απο το 2002 να φτιαξει μια καλη ταινια. Ολες ειναι καλογυρισμενες (απο θεμα κινηματογραφισης) αλλα με μετριοτατες ερμηνειες και παρομοιου επιπεδου σεναριο.

#116 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 10 April 2011 - 22:48

γράφωντας απλά τη γνώμη μου σε όσα αναφέρατε.

για το A Tale of two Sisters έγραψα πίσω.

το Kokuhaku άν και φάνηκε καλό κι αξιόλογο, κάπου στη μέση μέχρι το τέλος αρχίζει να μπερδεύει και τελικά χάνεται το νόημα.

το The Incite Mill δε το έχω δεί ακόμα, θα έπρεπε ?

το Deathtube έπρεπε να είναι λιγάκι πιο "γυαλισμένο" και σε άλλο περιβάλλον.

το I Saw the Devil ήταν καλογυρισμένο, αλλά όπως έγραψα και στο παρελθόν απ'τη δεύτερη φορά και μετά καταντά προβλέψιμο. είχε ωραίο τέλος όμως!

το Exte είναι απ'τις αγαπημένες μου ταινίες, πολύ πρωτότυπη ιδέα. υπάρχει βέβαια και το The Wig από Κορέα με ας πούμε παρόμοιο περιέχομενο, δε το κάνει όμως τόσο εντυπωσιακά όσο το Exte!

#117 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 April 2011 - 23:23

The Incite Mill ( Inshite miru: 7 kakan no desu gemu)

Posted Image

Youtube Video

Director : Hideo Nakata
Cast : Tatsuya Fujiwara,

Καπου εδω σταματησα να διαβαζω...:emptyonexg1:

#118 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 11 April 2011 - 20:21

το The Incite Mill δε το έχω δεί ακόμα, θα έπρεπε ?

Well.. αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις τότε ΟΚ, περνάει η ώρα. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν τίποτα το συγκλονιστικό και κάποια πράγματα κάνανε μπαμ ευθύς εξαρχής. Σίγουρα πάντως δεν είναι τρόμου ^_^

#119 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 May 2011 - 16:49

Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα στο Kairo - Pulse. Όλα τα υπόλοιπα με απογοήτευσαν όμως.
Spoiler:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted Image

Παρακολούθησα το Cure(γνωστό και ως Kyua). Μια ταινία του 1997 σε σκηνοθεσία του Kiyoshi Kurosawa.

Μια σειρά φόνων με θύτες απλούς καθημερινούς ανθρώπους. Όλοι τους συλλαμβάνονται μα τα κίνητρά τους παραμένουν ανεξιχνίαστα. Ο αστυνόμος Τακάμπε αναλαμβάνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Το μόνο κοινό στοιχείο που υπάρχει ανάμεσα στα εγκλήματα, είναι ένα Χ που χαράζεται πάνω στα πτώματα.

Στη συνέχεια της ταινίας η κατάσταση περιπλέκεται και το μυστήριο κορυφώνεται. Είναι μια ταινία τρόμου που δεν στηρίζεται στα ξαφνιάσματα του θεατή και την αναίτια κ' υπερβολική βία. Φροντίζει να χτίσει μια βαριά ατμόσφαιρα σιγά σιγά απορροφώντας τον θεατή και δημιουργώντας συναισθήματα άγχους και πίεσης.

Δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή καθ' όλη τη διάρκεια των εκατόν δέκα περίπου λεπτών της ταινίας. Οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές, καμία σχέση με ορισμένα j doramas.

Cure trailer(ενδέχεται να περιλαμβάνει spoilers)

Youtube Video

Edited by Nikos1451, 13 May 2011 - 23:35.

#120 tribeklis

tribeklis

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 18 June 2011 - 11:57

Sil jong Missing

Director: Sung-Hong Kim
Stars:Ja-Hyeon Chu, Min-hee Ha and Gi-ho Heo.
Synopsis: Hyeon-jeong's sister is missing and she fears for the worst. Via her sister's cellphone, Hyeon-jeong learns that her sister stayed in a countryside vaillage. She goes to the village to find her sister and stops at the local police station for help. Because of the little evidence she has, the police refuse to offer help.

Hyeong-jeong then finds a witness who thinks she saw her missing sister near the home of an elderly man Pan-kon. When Hyeong-jeong eventually arrives at the elderly man's home, her worst nightmares are to begin.

Posted Image

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=L2oj3Wz1_jE[/YOUTUBE]

Edited by tribeklis, 18 June 2011 - 14:21.