Καλωςόρισα στην παρέα σας! Εδω και 3 χρόνια έχω κολλήσει και εγω το μικρόβιο των άνιμε (βασικα το παρακόλλησα αλλα δεν το μετανιωνω καθοοοοολου!).Ηρθα στην παρέα σας για 2 λογους!
1ον Γιατί ήθελα εδώ και καιρό να έρθω, γιατι βρισκω αρκετα ενδιαφέρουσα την όλη παρέα σας, τις συναντησεις σας, τις προβολες και τ cosplay σας! (μια φορα ήμουν παρών κιόλας αλλά είχα έρθει ως παρατηρητής με την κοπέλα μου και δεν μπήκαμε πιο βαθιά στο τρυπάκι! και...
2ον Γιατίι αποφάσισα να ασχοληθώκαι εγώ με την μετάφραση. Έτσι δημιούργησα τους Nakama fansubs με μοναδικό μελος εμένα (ελπιζοντας πως στο μέλλον να μεγαλώσει ο λαός μου)! Τα subs αφορούν την σειρά NARUTO SHIPPUUDEN ειναι τελείως ερασιτεχνικά μιας και πρώτη φορά ασχολούμε με subbing! Άρα μην περιμενετε να δειτε μια 2η Animeclipse! Τα επεισόδια που έχω μεταφράει μέχρι στιγμής είναι τα 157 και 158!
Λοιπον λιγα λόγια για τους Nakama fansubs:
Οι Nakama fansubs είναι εδώ για να σας προσφέρουν τα τελευταία επεισόδια Naruto Shippuuden με ελληνικούς υπότιτλους! Η ομάδα αποτελείται μέχρι στιγμής μόνο απο ένα άτομο οπότε οι υπότιτλοι θα είναι σχετικά απλοι (όχι πολλά πολλά εφε κτλ). Φιλοδοξώ να μαζέψω και άλλα άτομα για να καταφέρω μια μέρα να συγκρίνω τους υποτίτλους μου με άλλα κορυφαία fansub groubs στην Ελλάδα (βλ. animeclipse,animearth,tzatziki κτλ). Οι υπότιτλοι βασίζονται στα releases των Taka Fansubs. Οι υπότιτλοι θα είναι σε ξεχωριστό αρχείο ass και για να τους δείτε θα πρέπει να κατεβάσετε τα release των Horriblesubs (θα δίνεται κάθε φορά αντίστοιχο link). Η επιλογή του raw των Horriblesubs έγινε γιατί είναι τα μόνα releases με softsubs και πολλούς seeders!
Για όσους όλα αυτά φαίνονται αλαμπουρνέζικα το μόνο που πρέπει να ξέρουν είναι:
1. Το group θα υποτιτλίσει πιλοτικά 10 επεισόδια και αν δω 1ον ότι τα καταφέρνω και 2ον ότι έχω απόκριση από εσάς θα συνεχίσω.
2. Για να δείτε κάθε επεισόδιο θα πρέπει να κατεβάσετε 2 αρχεία. Το βίντεο και τους υπότιτλους. Και τα 2 θα δίνονται σε αντίστοιχο link. Όταν τα κατεβάσετε να έχετε και τα 2 αρχεία στον ίδιο φάκελο. Αν δεν παιζουν οι υπότιλοι, ανοίξτε το βίντεο και σύρετε το αρχείο με τους υπότιτλους πάνω στην εικόνα (ενώ παίζει το βίντεο).
3. Το site θα ανανεώνεται κάθε βδομάδα βάζοντας τα νέα επεισόδια όποτε τα έχω έτοιμα.
4. Ο χρόνος για να γίνει η μετάφραση θα είναι (αν δεν εχω προβλήματα) από 4 μέρες έως 1 βδομάδα μετά το release των Taka. Ο χρονος αυτός εξαρτάται γιατι εκπληρώ τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις (οπότε ανάλογα με το πόσες εξόδους θα έχω θα εξαρτάται και ο χρόνος των releases) και γιατί όπως προείπα είμαι μόνος μου και το κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο για εσάς. Αν αργήσω λίγο μην πέσετε να με φάτε απλά μπορείτε να ρωτήσετε για το πότε υπολογίζω να βγάλω το επόμενο επεισόδιο.
5. Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι να αφήνετε κανένα σχόλιο στο contact me ή στο facebook για να μπορώ να ξέρω πως οι κόποι μου ανταμίβονται με την χαρά σας να βλέπετε τα release μου.
6. Και τελευταίο είναι η πρώτη μου φορά που υποτιτλίζω, οπότε τυχόν λάθη ή/και υποδείξεις τις δέχομαι ευχάριστα για να γίνω και εγώ καλύτερος!
Μπορείτε να με επισκευθείτε στο http://nakama-fansubs.webs.com
και στο facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=115861105110823
Δυστυχως αν μου απαντήσετε, πρωί πρωί μπαίνω στον στρατό

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ NARUTARDS!