Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Beck Mongolian Chop Squad Live Action Movie


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 29 August 2010 - 10:49

Έψαξα για σχετικό thread (ήθελα να σχολιάσω πανάθεμά με) και αφού δε βρήκα κάτι αποφάσισα να ανοίξω ένα. Αν και το περισσότερο από το ποστ είναι κομμάτι από την παρουσίαση που είχα κάνει στο animeplanet

BECK MONGOLIAN CHOP SQUAD LIVE ACTION MOVIE

Posted Image



Το "Beck, το γνωστό manga του Harold Sakuishi γίνεται live action ταινία και θα προβληθεί στην Ιαπωνία αυτό το φθινόπωρο. Σκηνοθέτης είναι ο Yukihiko Tsutsumi, πράγμα που με ηρεμεί ( "20th Century Boys, Psychometrer Eiji , Ikebukuro West Gate Park , Stand Up!! Happily Ever After γνωστές του δουλειές").


Το manga, το οποίο εκδιδόταν από το 2000 έως το 2008, διηγείται την ιστορία των πέντε νεαρών οι οποίοι αποτελούν ένα ροκ συγκρότημα που ονομάζεται Beck. Αν και δε χρειάζεται να πω πολλά γιατί έτσι και αλλιώς είναι γνωστό. Ο πρωταγωνιστής του manga ήταν ο κιθαρίστας / τραγουδιστής Yukio "Koyuki" Tanaka, αλλά η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από to κιθαρίστα του συγκροτήματος και leader, Ryusuke Minami.

Ο Mizushima θα παίξει τον Ryusuke, ενώ ο Takeru Sato θα παίξει το ρόλο του Koyuki. Στο παρελθόν παίξανε τα αδέρφια στη σειρά "Mei-chan δεν Shitsuji."

Τα υπόλοιπα μέλη του Beck θα υποδηθούν ο Kenta Kiritaniτον rapper Chiba, ο Osamu Mukai, τον μπασίστα Taira και ο Nakamura Aoi τον ντράμερ Saku.

Έχουν γραφτεί ήδη 30 τραγούδια, τα οποία θα παιχτούν από τους ίδιους τους ηθοποιούς με πραγματικά όργανα. Όπως είχε αναφερθεί, ο Mizushima και οι υπόλοιποι κάνανε ειδική εκπαίδευση Η κορύφωση της ταινίας λένε ότι θα είναι μια μεγάλη σκηνή με τη μπάντα να παίζει σε συναυλία. (που λογικά θα είναι το Greatful Sound)

Στις αρχές Ιουλίου αρχίσανε τα γυρίσματα και θα βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2010.

_________________________________________________________________________________

Σχόλια:

Περίμενα ότι θα είναι live-action drama αλλά δυστυχώς είναι μόνο τανία. Αναρωτιέμαι πώς θα βει ένα manga34άρων volume και ένα άνιμε 26 επεισοδίων σε μια 2ωρη ταινία. Εντάξει σίγουρα ένα συν είναι ότι θα είναι βασισμένη πάνω στον Ryuusuke και έτσι θα κόψουν αρκετές σκηνές (λογικά αυτές με τη Maho και τον Koyuki)

Δεν καταχάρηκα με το cast αλλά ας πούμε ότι είναι σχετικά καλό. Ας μην σχολιάσουμε τα bishies. Καλύτερα υποκριτικές ικανότητες. Αν και ξέρω ότι θα δείχνουν μεγαλύτεροι, πχ ο Koyuki. Ο Kiritani και ο Nakamura πιστεύω ότι ταιριάζουν αφάνταστα στον Chiba και στον Saku, αντίστοιχα αν και ελπίζω o Chiba να μην έχει το μαλλί έτσι όπως είναι στο anime αλλά έτσι όπως είναι στο manga. Δεν σχολιάζω τον Sato, γιατί απλά δεν μου κάνει σαν Koyuki και δεν μου αρέσει και σαν ηθοποιός.

A ένα καλό του Mizushima, για τον ρόλο ως Ryuusuke, είναι ότι μιλάει πολύ καλά και καθαρά αγγλικά. Αν και δε μου κολλάει πολύ στην εμφάνιση, πιστεύω ότι θα τον κάνουν να του ταιριάξει. Ο Nakamura αν και σχετικά καινούριος πιστεύω ότι θα κολλήσει στον Saku, και θα παίξει αρκετά καλά, γιατί προσαρμόζει τους χαρακτήρες πάνω του (σε όσα έχει παίξει).


Τέλος, θα είναι φοβερό να δεις την Lucille σε live action :o Lucille :awww:

Ελπίζω να είναι καλή :D


Τα πρώτα δύο trailers για την ταινία

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x_U4TRqrQm0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e-CL_hzUW9k&feature=related[/youtube]


Επίσης θα συμπεριληφθούν τραγούδια από Red Hot Chilli Peppers και Oasis 8D Ακούγεται ότι οι Red Hot Chilli Peppers θα κάνουνε και μια εμφάνιση στην ταινία, αλλά δεν είναι σίγουρο.

____________________________________________________________________________________

cast:


Ryuusuke (Mizushima Hiro)
Spoiler:


Koyuki(Takeru Sato)
Spoiler:


Taira(Mukai Osamu)
Spoiler:


Chiba(Kenta Kiritani)
Spoiler:


Saku(Nakamura Aoi)
Spoiler:


Beck



Maho




Τα υπόλοιπα είναι απλά κάποια screenshots που έβγαλα από το site της ταινίας. Απλά βαριόμουν να κάνω crop τις εικόνες.

Saito-san

Spoiler:


Hiromi Masuoka

Spoiler:


Togo

Spoiler:


Hyodo

Spoiler:


Rikiya

Spoiler:


Eiji

Spoiler:


Morozumi

Spoiler:



Kazuo Yoshito


Spoiler:


Ran

Spoiler:


John Lee Davis

Spoiler:


Leon Sykes

Spoiler:


The Dying Breed

Spoiler:


Και για το τέλος

η Lucille

Spoiler:

Edited by Zura, 30 August 2010 - 15:05.


#2 Guest-13157

Guest-13157

    Anime Fan

  • Members
  • 186 posts

Posted 29 August 2010 - 15:08

Glouk


:Blissfull:

#3 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 29 August 2010 - 15:14

Ακούγεται ότι οι Red Hot Chilli Peppers θα κάνουνε και μια εμφάνιση στην ταινία, αλλά δεν είναι σίγουρο.

Με έπεισες.8D

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#4 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 29 August 2010 - 19:22

Αα, βγήκε ταινία και ακόμα καν να διαβάσω το manga (αν και το έχω για πάνω από χρόνο στο μάτι).

#5 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 30 August 2010 - 06:44

Με έπεισες.8D


Όπως είπα όμως, δεν είναι σίγουρο. Απλά έτσι ακούγεται.
Πάντως αν είναι έτσι, ο Sakuishi πιστεύω θα χαρεί πολύ :)

Αα, βγήκε ταινία και ακόμα καν να διαβάσω το manga (αν και το έχω για πάνω από χρόνο στο μάτι).


Βασικά δεν βγήκε ακόμη, θα βγει μέσα στο φθινόπωρο. Ακούγεται ότι θα βγει και anime movie. Μέσα στο 2010 λέγανε αλλά εγώ το βλέπω για την επόμενη χρονιά.
Ελπίζω να σου αρέσει το manga όταν το διαβάσεις.

#6 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 03 March 2011 - 22:13

The individual links...
BECK.2010.JAP.DVDRip.XviD.CD1-zdzdz.avi
http://www.megaupload.com/?d=LL26LJ5O

BECK.2010.JAP.DVDRip.XviD.CD1-zdzdz.srt
http://www.megaupload.com/?d=K7UVICO6

BECK.2010.JAP.DVDRip.XviD.CD2-zdzdz.avi
http://www.megaupload.com/?d=G2R4C4TD

BECK.2010.JAP.DVDRip.XviD.CD2-zdzdz.srt
http://www.megaupload.com/?d=1277W1WR

BECK.2010.JAP.DVDRip.XviD.zdzdz.avi
http://www.megaupload.com/?d=C2G25F7Z

BECK.2010.JAP.DVDRip.XviD.zdzdz.srt
http://www.megaupload.com/?d=5CAEVJUI


και http://www.fileserve.com/list/N5D9t8A

Με αγγλικούς πα΄ντα υπότιτλους

#7 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 27 March 2011 - 00:43

Την είδα λοιπόν την ταινία.
Ένα έχω να πω: Τραβούσα τα μαλλιά μου με την υποκριτική του Mizushima. Γιατί μου έκανες τον Ryuusuke να φαίνεται λες και είναι κότα; Τ^Τ Πού είναι ο cool Ryuusuke; Γ
Μου έκανε εντύπωση που θεώρησα οκ το πώς έπαιξε ο Sato.
Καλύτεροι ήταν αυτοί που έπαιξαν Chiba, Taira, Saito-san και μέχρι και ο Beck.

Επίσης αυτοί που ήταν ίδιοι στην εμφάνιση, ο Kiritani με τον Chiba. Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος ήταν λες και έβλεπες τον Chiba live. Και τόση ένταση, και τόσο πάθος που έβαζε αλλά μέχρι και στην εμφάνιση. Αλλά ο Matt ήταν ο καλύτερος :P Όχι ότι χρειαζόταν και πολλά.
Όσο για την ταινία, είχε κάτι σκηνές που δεν υπήρχαν κάν μέσα στο manga/anime ή της παραποίησαν για να το κάνουν πιο δραματικό. Όπως πχ με την σκηνή στην ταράτσα και την παρέα του Hyoudou. Επίσης, τουλάχιστον ας τα κρατούσαν και σε μια χρονολογική σειρά κάποια πράγματα. Ο Saku εμφανίστηκε από τους πρώτους, το φιλί των άλλων δύο δόθηκε σε άσχετη στιγμή, ό,τι να ναι. Τέλος πάντων.

Αυτό που ήθελα να γράψω γιατί θα έσκαγα. Δεν βάλανε τον Sato να τραγουδήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Μόνο έδειχνε τους άλλους έκπληκτους. Τι; Μας άφησαν να την φανταστούμε; Νομίζω ότι ήταν το πιο ξενέρωτο. Για εμένα τουλάχιστον.

Επίσης, Leon Sykes FTW. Το μαλλί ήταν ότι πιο epic μέσα στην ταινία. Αλλά κάνανε ένα λάθος στον ύψος xD

#8 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

    Psychotic Madness

  • Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 26 August 2011 - 16:00

Την είχα δει από τον Ιούλιο την ταινία και να που ανακάλυψα το αντίστιχο thread. Έχω να πω οτι με άφησε έκπληκτο! Καταπληκτικές ερμηνίες, σκηνοθεσία αλλά αυτόν τον Ryuusuke τον ψιλο-κατέστρεψαν. Άπαιχτος ο Chiba σαν ερμηνία αλλά ήθελε πιο φουντοτό μαλλί :P
Posted Image

#9 Tomodachi2

Tomodachi2

    Repairer of Reputation

  • Members
  • 915 posts

Posted 30 August 2011 - 04:19

εχει ανέβει και soft subbed, στο youtube

Youtube Video


#10 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 October 2011 - 20:10

Την είδα και 'γω. Χωρίς να έχω δει το anime και το manga, την βρήκα αρκετά καλή. Μου άρεσε.
Αλλά... Wth? Χμμ ναι, ωραία φωνή έχει ο Koyuki, πολύ καλός τραγουδιστής...:unsure:
Αυτός ο Chiba πόσο θεός μπορεί να είναι. Μόνο και μόνο γι' αυτόν θα αρχίσω το manga του.

Επίσης αμαρτία να μην έχει αναφέρει κανείς το απολύτο guest star.:o
Spoiler:


#11 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 18 October 2011 - 21:16

ποιος είναι;

#12 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 19 October 2011 - 01:57

^

http://en.wikipedia.org/wiki/Masahiro_Chono

LfNX0dh.png


#13 maruli

maruli

    Maru-chwan!

  • Members
  • 9 posts
  • LocationGreece

Posted 05 December 2012 - 22:35

Η ταινία ΔΕΝ μου άρεσε!απλά!
Ακόμα αγαπάω Chiba βεβαίως, βεβαίως αλλά το τέλος της ταινίας και η στιγμή της κορύφωσης είναι απογοητευτικό. Συστήνω το anime ανεπιφύλακτα αλλά η ταινία :redcard2:
Posted Image