Spoiler tags για manga/παλίο anime, ελεύθερα για το καινούργιο anime.
Η δικιά μου σειρά
4.Kurapika
Ο Kurapika είναι avenger done right. Δεν είναι μονότονος, δεν αφιερώνεται ολοκληρωτικά στο revenge του, έχει χαρακτήρα πέρα από αυτό, ο οποίος αναπτύσεται παράλληλα με αυτό και του δίνει μια ισορροπία.
Το ότι κυνηγά και τους αγαπημένους μου χαρακτήρες όμως σίγουρα δε βοηθά
3.Gon
Ο Gon με την πρώτη ματιά φαίνετε your typical shonen protagonist. Not even close. Είναι ένας μανιακός που ψάχνει την περιπέτεια, τον κίνδυνο, το άγνωστο χωρίς ιδεολογικούς φραγμούς και τίγκα στο συναίσθημα. Την αναζήτηση για τον πατέρα του πάντα την έβλεπα περισσότερο ως αναζήτηση για το άπιαστο, για την εύρεση κάτι καλύτερου προτίστως και μετά για να βρει αυτόν που τον έφερε στον κόσμο. Δε θέλει το πατρικό "pat in the head".
Στο manga φαίνετε ακόμα περισσότερο το πόσο άρρωστος είναι.
2.Leorio
Ο Leorio είναι θρύλος. Είναι ο πιο ανθρώπινος χαρακτήρας του manga, με τα άπειρα ελλατώματα του που δίνει έμφαση στη διασκέδαση, το χρήμα και λοιπούς ανθρώπινους πόθους χωρίς να ξεχνά τον στόχο του, που δεν τον κάνει ρηχό. Σαν τον Gon και αυτός είναι τέρμα συναισθηματικός.
1.Killua
Ok, μου ήταν δύσκολο να βάλω no1 μιας και όλλους τους αγαπώ, ειδικά τους 2 από πάνω αλλά τελικά καταλήγω στον killua. Είναι τέρμα απολαυστικό να βλέπεις έναν χαρακτήρα να μένει πιστός στον εαυτό του με τόσο ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται και να συνεχίζει να προσπαθεί να αλλάξει τη μοίρα του.
Επίσης έχει στύλ!